miercuri, 11 iulie 2007

poze care miros a drum voievodal si a luna.


s-a tot vanturat vestea pe blogosfra cum ca as fi lipsit din eter pe motiv ca vezi doamne, as fi avut o aventura cu o doamna pielareasa la fabrica de pantofi clujana in varsta de numai 52 de ani. fals dragi prieteni si inamici. fals. nu vreau sa va spun unde am fost, dar cert e ca ceva a fost, n-am lipsit eu de pe blogosfera asa aiurea in tramvai. am discutat cu sotia... ma rog...
ei bine, azi dimineata clementina a dat sa stearga praful in raftul cu fotografii unde tinem si actele casei si motul marianei si ceasuri mai vehchi si aparatul de fotografiat, un leica ceva mai vechi, din 1968, dar foarte bine intretinut. ei, pe cand cotrobaia prin sertar, clementina a gasit cateva poze care-mi sunt foarte dragi. e vorba despre tineretea mea si despre amagire.
eu sunt cel din dreapta, mai tanar si mai visator. il am alaturi pe dragul prieten neagu emanoil, stabilit la turnu magurele cu ceva ani in urma.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce titlu frumos ai ales pentru o poza care nu miroase a drum voievodal si a luna!
dar titlul, titlul asta e sublim, ai putea sa scrii un intreg scenariu de film pornind de la el. sau macar o poezie! imi scrii o poezie, sebastian?

pensionarul spunea...

domnul meu, eu nu stiu cine esti dumneata pentru ca sa iti pot scrie poezie. s-apoi, eu nu sunt poet ca sa pot sa ma exprim prozaic intr-o strofa. si in al treilea rand, vreau sa va spun ca poza asta chiar miroase a drum voievodal si luna. noi batranii avem mirosul mai desvoltat. cu pretuire, prisacaru sebastian